over ons header foto nieuw
over ons header foto nieuw

Wie zijn wij?

Homepage_Profielfoto

Rutger van der Meer - Oprichter

Na 25 jaar met heel veel plezier in de hospitality branche te hebben gewerkt, ben ik in 2019 gestart met Let it Happen. Het idee is geboren uit mijn liefde voor verwondering. Dat vind ik het mooiste dat er is, het onverwachte dat zorgt voor blijvende herinneringen. Met Let it Happen wil ik mensen op een persoonlijke manier verrassen, verwonderen en waar mogelijk, overdonderen. Dat doe ik natuurlijk niet alleen. Samen met een team van enthousiaste professionals zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld!

Wat doen wij?

Let it Happen verrast mensen op een intieme, persoonlijke en onvergetelijke manier met een reeks gebeurtenissen in een tijdsbestek van maximaal een week. Elke verrassing is uniek en helemaal op de ontvanger toegespitst. Zo krijgt jouw geliefde, vriend (in), familielid of collega een prachtige ervaring, speciaal voor hem / haar georganiseerd.

In een persoonlijk gesprek horen we graag alles over jouw geliefde, vriend, familielid of collega. We gaan aan de slag met een op maat gemaakt plan. Jij hoeft zelf niets te organiseren of uit te zoeken. Dat doen wij voor je! Wat jij dan wel moet doen? Genieten van de ervaring en de complimenten in ontvangst nemen.