cadeau geven pagina header nieuw
cadeau geven pagina header nieuw

Boeken

Let it Happen maakt graag samen met jou een plan om iemand te verrassen, je collega, je geliefde, je vrienden of je werknemers bv.

Jij geeft aan ons door voor welke gelegenheid het is, voor wie het is en wanneer je het wil laten plaatsvinden. Vervolgens nemen wij contact met je op en delen we een paar ideeën waar jij de blits mee kan maken.

Uiteraard is het budget een belangrijke factor. Dus dit stemmen we goed af. Let it Happen verzorgd verrassingen van klein tot groot.

Jij hoeft zelf niets te organiseren of uit te zoeken. Dat doen wij voor je! Wat jij dan wel moet doen? Kiezen uit mooie concepten, genieten van de verrassing en de complimentjes in ontvangst nemen!

Hieronder een paar voorbeelden van enkele unieke verrassingen die wij verzorgen. Wil je boeken of informatie? Neem contact met me op per mail, app  of bel even.

Lucky Star avonden  

Een exclusieve verrassing bij jou voor de deur? Verras je vrienden of geliefde dit voorjaar met een exclusief bezoek van de Sterrenplukker. We rijden bij je voor en hebben een aantal bijzondere verrassingen voor je in petto in een intieme setting. Dat gaat je gegarandeerd extra credits opleveren;)

 • we komen overal in NL
 • we zijn er anderhalf uur (in de avond/als het donker is)
 • het enige wat we nodig hebben is ’n plekje voor de deur en stroom (voor licht, muziek, projectie en natuurlijk koude drankjes;)
 • prijs: €150,- (buiten een straal van 45 km van Utrecht komt er een toeslag bij voor vervoerskosten)
 • uiteraard coronaproof
 • Wil je boeken of meer informatie? Stuur een mail, app  of bel even. 
caravan

In de Hoofdrol 
(geïnspireerd op het gelijknamige programma van Mies Bouwman)

Geef dit belevingscadeau als je iemand op een bijzondere manier in het zonnetje wil zetten in een uniek decor. Een reeks aan onverwachte ontmoetingen met belangrijke en opmerkelijke personen uit zijn/haar leven levert vele komische en ontroerende momenten op. Een prachtig persoonlijk cadeau!

duur: 5 uur  –  locatie: wij komen overal in NL 

Jij geeft aan wie in de Hoofdrol komt, waar het gaat plaatsvinden en wanneer. In een gesprek zoomen we vervolgens in op de gelukkige. 
Welke gasten kunnen we langs laten komen en welke activiteiten gaan we plannen?

 • Komt de bakker langs waar ze al 12 jaar komt?
 • Zullen we een live videocall met haar broer in Canada opzetten?
 • Wat eet ze graag? Laten we haar lievelingsgerecht ter plekke door een vriendin laten klaarmaken! 
 • We gaan haar favoriete platen draaien want ze is dol op muziek
 • Vrienden, familie, collega’s, ze komen om de beurt even langs om wat leuks te doen op deze onvergetelijke dag. 
 • We maken een mooie foto’s en een after movie zodat je een mooi aandenken hebt van deze mooie dag!

Alles is mogelijk. Uiteraard zoomen we goed in op zijn of haar interesses. We maken een legendarische dag ervan.

De prijs is afhankelijk van o.a. aantal personen en aantal elementen. 

Bekijk hier wat Let it Happen voor je doet.  Wil je de prijs, boeken of informatie? Neem contact met me op per mail, app of bel even.

 

CityChique Tour 

In drie uur tijd verrassen we jou en je date/geliefde exclusief met een aantal bijzondere locaties/gebeurtenissen toegespitst op jouw interesses. fullservice – prikkelend – romantisch

duur: 3 uur  – locatie: in NL 

Bekijk hier wat Let it Happen voor je doet. Wil je de prijs, boeken of informatie? Neem contact met me op per mail, app of bel even.

Secrets of the city

De stad op een compleet andere manier bekijken? Boek dit met je collega’s of vrienden of geef het aan iemand cadeau. Het is een  aanéénschakeling van verrassingen door de dag heen. Een  minivakantie waarbij Let it Happen alles tot in de puntjes verzorgd.

“De dag voelt aan als een rollercoaster met alleen maar hoogtepunten” (aldus Klaas waarvoor we het al eerder organiseerde in Amsterdam)  

We wisselen allerlei activiteiten/vervoersmiddelen af door de dag heen en betrekken evt. ook nog je vrienden, collega’s of familie erbij. Een heerlijk energiek programma wat toespitst op de interesses van de ontvanger(s). Een dag die niet snel vergeten zal worden. 

duur: 6 uur  –  locatie: in overleg  

 • We gebruiken bv verschillende vervoersmiddelen die dag om het extra dynamisch te maken. 
 • We organiseren activiteiten met bv muziek, cultuur, architectuur en  bekijken prachtige verborgen plekjes en uiteraard verzorgen we hapjes en drankjes;)  
 • We maken foto’s en een after movie zodat je een mooi aandenken hebt van deze mooie dag!

Jij geeft aan wanneer het gaat plaatsvinden. Vervolgens gaan we het programma helemaal op de interesses van de ontvanger(s) afstemmen.

Bekijk hier wat Let it Happen voor je doet.  Wil je de prijs, boeken of meer informatie? Neem contact met me op per mail, app of bel even.

Contact

Neem contact met ons op of laat je gegevens achter om de mogelijkheden te bespreken.